Головна » 2017 » Березень » 23

   Військово-спортивним святом "Готуємося захищати Вітчизну" завершили курс "Захисту Вітчизни" випускники Роздільської ЗОШ. Юнаки продемонстрували свої навики та вміння у теоретичній, фізичній, стройовій підготовках, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні гранати на точність. Дівчата вправно надали медичну допомогу при кровотечах, інсультах, переломах нижньої кінцівки. Найвищий результат у підтягуванні (25 разів) та віджиманні (58 разів) показав командир 2-го взводу Володимир Ярема, у стрільбі з пневматичної зброї (25 очок з 30) - Дмитро Ониськів. Захід підготували директор школи Яковець Я.І. та вчитель Кравець Н.О.

   Передували святу трьохденні військові-польові збори, під час яких юнаки провели стрільби бойовими набоями з АКМ, провели заняття з тактичної, стройової та фізичної підготовок, успішно скла ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: Черговий | Дата: 23.03.2017

   У рамках атестації у Роздільській ЗОШ вчитель англійської мови Гудима М.О. провела відкритий урок з англійської мови у 5-Б класі на тему "Weather and seasons". Урок розпочався з розминки. Опісля учні складали прислівя з поданих частин. Пятикласники декламували поезії до теми уроку, повторили лексику, вдосконалили знання з граматики. Учні працювали у парах та групах. У другій половині уроку відбулось перегрупування класу, школярі працювали з новими партнерами. Під час уроку учитель використала всі види мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письмо та говоріння. П ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: Черговий | Дата: 23.03.2017