Головна » 2017 » Березень » 23 » Військово-спортивне свято
21:56
Військово-спортивне свято

   Військово-спортивним святом "Готуємося захищати Вітчизну" завершили курс "Захисту Вітчизни" випускники Роздільської ЗОШ. Юнаки продемонстрували свої навики та вміння у теоретичній, фізичній, стройовій підготовках, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні гранати на точність. Дівчата вправно надали медичну допомогу при кровотечах, інсультах, переломах нижньої кінцівки. Найвищий результат у підтягуванні (25 разів) та віджиманні (58 разів) показав командир 2-го взводу Володимир Ярема, у стрільбі з пневматичної зброї (25 очок з 30) - Дмитро Ониськів. Захід підготували директор школи Яковець Я.І. та вчитель Кравець Н.О.

   Передували святу трьохденні військові-польові збори, під час яких юнаки провели стрільби бойовими набоями з АКМ, провели заняття з тактичної, стройової та фізичної підготовок, успішно склали заліки з основних тем "Захисту Вітчизни".

   Свято проведено в рамках тижня правових знань. Адже захист Вітчизни, забезпечення цілісності держави - священний обов'язок кожного громадянина України.

Переглядів: 564 | Додав: Черговий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0