Головна » 2016 » Квітень » 06

   У рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом» педагогічний колектив та учні 5-11 класів 4 квітня прибирали замковий парк колишнього санаторію «Розділ». Школярі разом з наставниками ліквідовували стихійне сміттєзвалище, вирубували зарості, грабали та замітали доріжки парку. Берегти природу – обов’язок кожного. Люди повинні усвідомити відповідальність за чистоту довкілля рідного краю.

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Черговий | Дата: 06.04.2016

   Цікава та змістовна зустріч з письменником Олександром Зімбою та поетесою Людмилою Пуляєвою відбулась у Роздільській ЗОШ.

   Олександр Зімба - відомий дитячий письменник, заслужений тренер України з важкої атлетики, засновник видавництва "Вісім лапок" почав писати і видавати книжки для своїх онуків. Бровко і Мурчик - реальні персонажі, які є героями якого книжок. Молодші школярі разом з автором охоче мандрували сторінками його книг "Я навчилася читати", "Як дорогу перейти", "Автоперегони", малювали своїх домашніх улюбленців, спілкувалися. Учні довідалися й про творчі плани письменника. Зустріч створила незабутню атмосферу казки та радості.

   Відома львівська поетеса Людмила Пуляєва презентувала старшок ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: Черговий | Дата: 06.04.2016