Головна » 2016 » Квітень » 6 » Зустріч з письменниками
08:04
Зустріч з письменниками

   Цікава та змістовна зустріч з письменником Олександром Зімбою та поетесою Людмилою Пуляєвою відбулась у Роздільській ЗОШ.

   Олександр Зімба - відомий дитячий письменник, заслужений тренер України з важкої атлетики, засновник видавництва "Вісім лапок" почав писати і видавати книжки для своїх онуків. Бровко і Мурчик - реальні персонажі, які є героями якого книжок. Молодші школярі разом з автором охоче мандрували сторінками його книг "Я навчилася читати", "Як дорогу перейти", "Автоперегони", малювали своїх домашніх улюбленців, спілкувалися. Учні довідалися й про творчі плани письменника. Зустріч створила незабутню атмосферу казки та радості.

   Відома львівська поетеса Людмила Пуляєва презентувала старшокласникам свої поетичні збірки "Ми ще зустрінемось у часі", "Тест на вірність" ( у цій збірці поряд з віршами опубліковано й оповідання автора), "Несвоєчасність". З її уст звучала поезія про кохання і розлуку, Вічність, миттєвості долі, Бога та сутність життя. Людмила Пуляєва вірші пише давно, а своє захоплення поезією вдало поєднує з роботою у Львівській обласній бібліотеці для дітей. Чимало віршів поетеси присвячені подіям Майдану та "неоголошеній війні" на Донбасі. Пані Людмила з властивою їй дотепністю та відвертістю розповідала про себе, свою творчість та цікаві життєві історії. Зустріч з сучасною і водночас романтичною поетесою подарувала школярам шквал позитивних емоцій та незабутніх вражень, нові ідеї та стимул до творчості.

 

 

 

Переглядів: 434 | Додав: Черговий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0