Головна » 2017 » Листопад » 19

Книга - наш друг. Вона знає про все навкруг". Цікаве й пізнавальне Свято книги провели учні 5-Б класу Роздільської ЗОШ I-III ст. під керівництвом класного керівника Кравець Н.О. та бібліотекаря Жемелко О.І. Школярі декламували вірші, розповіли історію виникнення сучасної книги, згадали народні прислів'я та приказки, відгадували загадки, навчали, як правильно користуватися книгою. В гості у бібліотеку завітав учень Пергамської школи. Книга. Під час заходу прозвучали пісні з відомих казок. Школярі одержали позитивні враження та гарні емоції.

 

 

 

Переглядів: 481 | Додав: Черговий | Дата: 19.11.2017

   "До мови торкнемося серцем..." Під такою назвою у Роздільській ЗОШ пройшло свято до Дня української писемності та мови, яке підготували учні 7-Б класу (класний керівник Курик О.М.). Школярі наголосили, що мова - найважливіший засіб спілкування, за допомогою якого ми пізнаємо світ, відкриваємо таємниці різних наук, пригадали тернистий шлях боротьби української мови за незалежність. Свято супроводжувалося слайд-шоу. Семикласники декламували вірші, інсценізували казку про Українську Мову. Чудово виконали свої ролі учениця 7-Б класу Мацкула А. (Українська Мова), учні 10 класу Курик М. (Словесність), Лабяк Л. (Граматика), Мацалак Н. (Слово). Вірш "Я був російськомовним українцем" читав учень 11 класу Бурій Ю. Пісню "Нас не зламає холодна байдужість" виконали учениці Хмелинська Л., Заболотна С., Тихоліз С. і Курик М. Завершилось свято п ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Черговий | Дата: 19.11.2017

   У шкільній бібліотеці Роздільської ЗОШ I-III ст. відбувся бібліотечний урок "Зростаємо разом з книгою" для учнів 3-Б класу. 

   Як багато таємниць сховано на книжкових полицях! Нові ілюстровані книги неначе промовляють: "Прочитай мене, дитино! Я багато цікавого тобі розкажу". Скільки знань вміщено у словниках та довідниках, що таке читальна зала, абонемент, формуляр, чому посварилися алфавітний та систематичний каталоги, як виникла книга - це та багато іншого дізналися маленькі читачі. Разом із бібліотекарем Жемелко О.І. та класоводом Бойко Л.С. юні книголюби розіграли сценки "Запис у біблотеку", "Про несляхняну Ма ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Черговий | Дата: 19.11.2017