Головна » 2016 » Грудень » 07

   Нещодавно на базі Роздільської ЗОШ I-III ст.. відбувся семінар учителів фізики ЗНЗ району на тему «Проектна діяльність на уроках фізики». Директор школи, вчитель фізики Яковець Я. І. презентував роботу школи та ознайомив присутніх з тематикою проектів для учнів 7 класу, етапами складання проекту та вимогами до оформлення комп’ютерної презентації, яка супроводжує захист проекту. Добушовська С.І., учитель фізики Роздільської ЗОШ, проаналізувала вимоги до розв’язування задач з фізики та наголосила на недоліках оформлення задач в олімпіадних роботах. Керівник РМО вчителів фізики, учитель Миколаївської гімназії Дерев’янко І.Р. акцентувала, що уміння використовувати метод проектів – це показник високої кваліфікації та постійного вдосконалення педагога, а також надала рекомендації вчителям щодо роботи з обдарованими дітьми. Методис ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Черговий | Дата: 07.12.2016

   1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Долучились до відзначення цієї дати учні 5-Б класу Роздільської ЗОШ I-III ст. разом із класним керівником Гудимою М.О. Діти, прикрашені червоною стрічкою – символом боротьби зі СНІДом, нагадали усім присутнім, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Школярі поінформували про шляхи передачі інфекції та рівень поширення епідемії ВІЛ/СНІД, про основні симптоми цього захворювання, а також про дотримання елементарних правил безпеки. Учні наголосили, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах – найкращі методи профілактики СНІДу. Завершилась лінійка віршем, написаним чоловіком, якого спіткало це лихо – СНІД, а також словами надії на те, що ні нас, ні наших рідних та знайомих це лихо не зачепить.

... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Черговий | Дата: 07.12.2016

   29 листопада у 5-Б класі Роздільської ЗОШ І-ІІІ ст. учитель Гарасимів О.С. провела відкритий урок музичного мистецтва на тему «Народні інструменти».

 Урок розпочався з музичного привітання та виконання поспівки. Використовуючи ІКТ, презентацію, відео- та аудіо матеріали, вчитель Гарасимів О.С. розповіла дітям про історію виникнення народних інструментів, поділ їх на групи та особливості звуковидобування.

 Музична вікторина, під час якої учні слухали уривки творів та встановлювали відповідність між прослуханим матеріалом та видом ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: Черговий | Дата: 07.12.2016