Головна » 2014 » Травень » 27

«Прощавай, Букварику!»

     Днями у Роздільській ЗОШ І-ІІІст. під керівництвом Бойко В.М. відбулося дуже цікаве свято «Прощавай, Букварику!». У святі були задіяні усі учні 1 – А класу.

      Протягом року першокласники навчались читати. Та ось настав хвилюючий момент – прощання із найважливішою книгою. Веселе свято із піснями, віршами, цікавими завданнями, сценками залишило після себе приємні відчуття та подарувало радісний настрій на цілий день.

      З гордістю спостерігали батьки за своїми дітками,які вже опанували ази грамоти та читання. Попереду на них чекає ще довга і надзвичайно цікава дорога у Країну Знань.



... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Черговий | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

«Свято Букваря!»

     Буквар – книжка особлива для кожного з нас. Адже саме з неї починається наша дорога у світ великої літератури.

     Найменші учні 1 – Б класу Роздільської ЗОШ та вчитель початкових класів Гешко Ю.М. завершили цікаву,пізнавальну,неповторну мандрівку сторінками свого вірного друга Букваря.

      Свої успіхи першокласники продемонстрували на святі,вони розказували вірші,співали пісні,прощались із кожною літерою. Також для них були організовані різноманітні конкурси.

       Підручники «Читанка», «Математика», «Українська мова»,та казкові герої,також прийшли привітати своїх маленьких друзів і подякувати їм за старанну працю протягом навчального року.

... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Черговий | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)