Головна » 2016 » Січень » 3 » Виховний захід учнів 1-Б класу
20:27
Виховний захід учнів 1-Б класу

«Сто днів у школі»

 Ще зовсім недавно наші першокласники були дошкільнятами, ходили до дитячого садочка. 1 вересня перед ними відчинились двері казкової країни, де навчають доброти і мудрості, писати і лічити, співати і малювати, любити і берегти свій рідний край.

   Час біжить дуже невпинно, і учні 1-го класу уже провели сто днів у рідній школі. Ці дні були веселими й щасливими, часом хвилюючими, а часом безтурботними… Та в серці кожного школяра вони назавжди залишили трепетні спогади.

   Нещодавно учні 1-Б класу Роздільської ЗОШ разом із класоводом Бойко Л.С. провели виховний захід «Сто днів у школі». У віршованій формі учні пригадали різні моменти цікавого шкільного життя, розповіли присутнім про свої мрії на майбутнє, співали веселі пісні. Діти захоплююче інсценізували зустріч з казковим персонажем - Лінню, яка часто перешкоджає успішному навчальному процесу учнів. Не забули першокласники й про життя у дитсадочку – виконали танець з улюбленими ляльками. Своїм старшим друзям маленькі школярі побажали старанності й наполегливості у навчанні, досягнення нових вершин, здійснення усіх задумів, радості, щастя і любові.

Переглядів: 594 | Додав: Черговий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0